Ottan – Naturnära boende med hög standard

28 fräscha hyreslägenheter på 2 – 4 r o k nära naturen med bästa läge på Hovshaga. Lägenheterna är hyreslägenheter men med en standard som moderna bostadsrätter.

Lägenheterna

Exklusivitet i bästa väderstreck

Exklusiva med många detaljer som normalt inte finns i hyreslägenheter. Lägenheterna i bottenplan har en fin uteplats och på andra våningen finns en stor balkong. Allt i bästa väderstreck. Ottan är byggd med utgångspunkt från vad köpare av bostadsrätter efterfrågar.  Några detaljer:

 • Kakel och klinker i hall och badrum
 • Golvvärme i badrum
 • Parkettgolv i alla rum
 • Tvättmaskin och torktumlare i lägenheten
 • Vägghängd toalett och duschväggar i glas
 • Diskmaskin

Omgivningarna

Nära till allt på Hovshaga!

På Ottan har du nära till all service du behöver. Det tar bara någon minut på cykel till ICA-butiken på Hovshaga Centrum. Denna butik har vunnit pris som bästa ICA Supermarket i Sverige och har allt du kan önska dig. På området finns även vårdcentral, bibliotek, pizzeria och frisör mm.

På andra sidan gatan ligger en helt ny förskola, bättre än så kan det knappast bli för de minsta barnen!

Hovshagaskolan ligger på bekvämt promenadavstånd. Skolan erbjuder undervisning från förskola upp till sjätte klass (vaxjo.se/hovshagaskolan). Högstadieskolorna Gustavslundsskolan och Norregårdsskolan ligger också nära, precis som gymnasieskolorna Kungsmadskolan och Växjö Praktiska Gymnasium.

Bussförbindelserna till Centrum är utmärkta. Det är bara 250 meter till hållplatsen och bussen går var tjugonde minut. Bussen går direkt till Resecentrum på 20 minuter.

Ritningar

Adresskarta

2 rum och kök 61kvm

Övervåning

2 rum och kök 61kvm

Bottenvåning

4 rum och kök 105kvm

Övervåning

4 rum och kök 105kvm

Vindsvåning

3 rum och kök 76kvm

Övervåning

3 rum och kök 76kvm

Bottenvåning

Design

Engelsk design

Lägenheterna är i storlek 2-4 rum och mycket välplanerade. Du bor antingen på bottenvåningen med en trivsam uteplats eller en trappa upp med en stor balkong. Lägenheterna är ljusa och har en tilltalande interiör.

De sammanlagt sju huskropparna är byggda i engelsk stil och utförda med de bästa materialen.

Husen är ritade av Martina Johansson på arkitektfirman LBE Arkitekt i Växjö och anpassade till just denna plats. Projektet ansågs av Växjö kommun vara det bästa av totalt elva tävlingsförslag i markanvisningstävlingen. Här bor du utan tvekan i ett av Växjös trivsammaste områden.

Intresseanmälan

  Personuppgifter

  Bostaden söks för

  Önskad bostad

  Område

  Önskat inflyttningsdatum

  *Obligatorisk